Επεξήγηση mode και επιλογών:

1. “The makers’ curse¨: Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο μπορείς να ζήσεις την εμπειρία των παιχνιδιών Dead Pass & Swamp of Sorrows σε μία εννιαία περιπέτεια 2,5 ωρών!(δυσκολία 8/10)

2. “Normal mode” Dead Pass ή Swamp of Sorrows: Η ιστορία είναι γραμμική χωρίς οι παίκτες να μπορούν να επέμβουν. Το επίπεδο των γρίφων που μπορείτε να επιλέξετε είναι “εύκολοι” που προτείνεται για αρχάριες ομάδες που όμως δεν θα σε δυσκολέψει καθόλου στους γρίφους του (δυσκολία 5/10) και “μέτριοι” για αυτούς που επιθυμούν περισσότερους γρίφους ενώ ταυτόχρονα υπάρχει και η πίεση του χρόνου (δυσκολία 8/10). Διάρκεια 70 λεπτά.

3. “Insanity mode” Dead Pass ή Swamp of Sorrows: Η ιστορία είναι γραμμική χωρίς οι παίκτες να μπορούν να επέμβουν. Το επίπεδο των γρίφων που μπορείτε να επιλέξετε είναι “εύκολοι” που προτείνεται για αρχάριες ομάδες χωρίς να πιέζονται από τον χρόνο (δυσκολία 5/10), “μέτριοι” για πιο έμπειρες ομάδες, χωρίς εμφανή πίεση από τον χρόνο (δυσκολία 6/10) και “δύσκολοι” για ομάδες έμπειρες που θέλουν να δοκιμάσουν το μυαλό τους (δυσκολία 7/10). Διάρκεια 120 λεπτά.

4. “Με τρόμο”: Η επιλογή αυτή μπορεί να γίνει στο “The Makers’ curse”, στο “normal mode με εύκολους γρίφους” και στο “insanity mode”. Το παιχνίδι περιλαμβάνει τρομαχτικές παρουσίες στο χώρο χωρίς σωματική επαφή. Προσθέστε +1 στη δυσκολία.

5. “Πολύπλοκο παιχνίδι ρόλων”: Η επιλογή αυτή μπορεί να γίνει στο “The Makers’ curse” και στο “insanity mode”.Το παιχνίδι έχει πολύπλοκη ιστορία στην οποία οι παίκτες μπορούν να επέμβουν και να την αλλάξουν και αν το επιθυμούν να έχουν και έναν προδότη ανάμεσα τους. Έχει έναν επιπλέον ηθοποιό στον οποίο κάνουν τις επιλογές τους και προτείνεται σε ομάδες που δεν έχουν πρόβλημα με το διάβασμα ιστορίας αλλά ούτε και με την πολυπλοκότητα των κανόνων. Στην δυσκολία προσθέστε +2. Επιπλέον χρέωση 15€ για όλη την ομάδα σε όλα τα modes εκτός του The Makers’ Curse. Στο τελευταίο, εκτός του extra ηθοποιού, διαρκεί επιπλέων 30′ και κοστίζει +25€ 

Diamond ticket: Αν θέλεις ένα παιχνίδι με τους κανόνες σου και την ιστορία σου, το φτιάχνουμε εμείς για εσένα. Κλείσε όλα τα σλοτ μιας ημέρας για εσένα και την ομάδα σου για 2- 10 άτομα και ζήσε την απόλυτη εμπειρία. Ενδείκνυται για εταιρείες, parties ή απλά για μεγάλες ομάδες. Απαιτείται κράτηση τουλάχιστον μία εβδομάδα νωρίτερα και κατόπιν συνεννόησης μαζί μας.

Παίχτες: 1-5

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΡΔΙΑΣ Ή ΕΠΙΛΗΨΙΑΣ Ή ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΑΝΕΤΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΜΑ.

Προτεινόμενες ηλικίες παικτών: άνω των 16

Αρ ΓΕΜΗ 135164303000

 

Booking System powered by: EscapeAll