Επεξήγηση mode και επιλογών:

Astravi: Τα παιχνίδια Dead Pass & Swamp of Sorrows σε μία γεμάτη εμπειρία!

Normal mode χωρίς τρόμο με εύκολους γρίφους: Είναι ένα παιχνίδι με spooky ατμόσφαιρα χωρίς καθόλου τρομακτικές παρουσίες στον χώρο. Οι εύκολοι γρίφοι προτείνονται για αρχάριες ομάδες ενώ οι μέτριοι γρίφοι είναι για αυτούς που επιθυμούν περισσότερους γρίφους ενώ ταυτόχρονα υπάρχει και η πίεση του χρόνου. Διάρκεια 70 λεπτά. Δυσκολία για τους εύκολους γρίφους 6/10 ενώ για τους μέτριους 8/10 ( υπολογίζοντας τον παράγοντα του χρόνου)

Normal mode με τρόμο : Είναι ένα παιχνίδι με τρομακτικές παρουσίες στον χώρο που όμως δεν θα σε δυσκολέψει καθόλου στους γρίφους του, προτείνεται σε αρχάριες ομάδες. Διάρκεια 70 λεπτά. Δυσκολία 6/10 (υπολογίζοντας τον παράγοντα του τρόμου)

Insanity mode με τρόμο και απλό παιχνίδι ρόλων: Το παιχνίδι έχει τρομακτικές παρουσίες στον χώρο. Η ιστορία του είναι γραμμική χωρίς οι παίκτες να μπορούν να επέμβουν σε αυτήν και να την αλλάξουν. Οι γρίφοι μπορούν να επιλεχθούν εύκολοι που προτείνεται για αρχάριες ομάδες χωρίς να πιέζονται από τον χρόνο (δυσκολία 6/10), μέτριοι για πιο έμπειρες ομάδες χωρίς εμφανή πίεση από τον χρόνο (δυσκολία 7/10), δύσκολοι για ομάδες έμπειρες που θέλουν να δοκιμάσουν το μυαλό τους (δυσκολία 8/10).

Insanity mode χωρίς τρόμο και απλό παιχνίδι ρόλων: Το παιχνίδι δεν έχει τρομακτικές παρουσίες στον χώρο αλλά διαδραματίζεται σε μια spooky ατμόσφαιρα. Η ιστορία του είναι γραμμική χωρίς οι παίκτες να μπορούν να επέμβουν σε αυτήν και να την αλλάξουν. Οι γρίφοι μπορούν να επιλεχθούν εύκολοι που προτείνεται για αρχάριες ομάδες χωρίς να πιέζονται από τον χρόνο (δυσκολία 5/10), μέτριοι για πιο έμπειρες ομάδες χωρίς εμφανή πίεση από τον χρόνο (δυσκολία 6/10), δύσκολοι για ομάδες έμπειρες που θέλουν να δοκιμάσουν το μυαλό τους (δυσκολία 7/10).

 

Insanity mode με τρόμο ή χωρίς και πολύπλοκο παιχνίδι ρόλων: Το παιχνίδι έχει πολύπλοκη ιστορία στην οποία οι παίκτες μπορούν να επέμβουν και να την αλλάξουν και αν το επιθυμούν να έχουν και έναν προδότη ανάμεσα τους. Έχει έναν επιπλέον ηθοποιό στον οποίο κάνουν τις επιλογές τους και προτείνεται σε ομάδες που δεν έχουν πρόβλημα με το διάβασμα ιστορίας αλλά ούτε και με την πολυπλοκότητα των κανόνων. Στην δυσκολία προσθέστε +2. Επιπλέον χρέωση 15€ για όλη την ομάδα.

 

Diamond ticket: Αν θέλεις ένα παιχνίδι με τους κανόνες σου και την ιστορία σου, το φτιάχνουμε εμείς για εσένα. Κλείσε όλα τα σλοτ μιας ημέρας για εσένα και την ομάδα σου για 2- 10 άτομα και ζήσε την απόλυτη εμπειρία. Ενδείκνυται για εταιρείες, parties ή απλά για μεγάλες ομάδες. Απαιτείται κράτηση τουλάχιστον μία εβδομάδα νωρίτερα και κατόπιν συνεννόησης μαζί μας.

Booking System powered by: EscapeAll