Το διάταγμα του βασιλιά Vendrick το λέει ρητά:

Καταζητείται νεκρός ή ζωντανός ο αρχηγός της λεγεώνας των δακτύλων, Elric. Δίδεται μεγάλη αμοιβή και πολιτικό αξίωμα.
Εσύ διαβάζεις αυτή την αφίσα στο δρόμο. Δεν είσαι μόνος σου. Κοιτάζεις τους γύρω σου και όλοι έχετε το ίδιο απλανες βλέμμα. Δε θυμάστε καν τί διαβάσατε. Γνωρίζετε στα σίγουρα ότι κι εσείς αναζητούσατε τον Elric για τους δικούς σας σκοπούς. Κάτι θέλατε από αυτόν αλλά δεν ξέρετε τί. Κλείνεις τα μάτια σου και μετα από λίγο τα ανοίγεις ξανά. Δεν είσαι πια στην πλατεία της Αστραβης.
Βρίσκεσαι σε ένα υγρό και σκοτεινό μέρος ανάμεσα από απότομους βράχους. Τότε τον βλέπεις και η αναπνοή σου κόβεται είχες ακούσει για τον φύλακα της πέτρας, αλλά άλλο να το ακούς και άλλο να βλέπεις αυτή την επιβλητική παρουσία μπροστά σου. Για στάσου… Γιατί ο φύλακας της πέτρας εμφανίστηκε μπροστά σου? Λέγεται πως εκείνος σφραγίζει το δρόμο των νεκρών… Το Dead pass… Μα καλά πως βρέθηκες εκεί?

Επεξήγηση επιλογών mode:

Normal mode – 70 λεπτά εύκολης/μέτριας δυσκολίας.

Insanity mode – 120 λεπτά εύκολης/μέτριας/μεγάλης δυσκολίας

Επιπλέων επιλογές:

Traitor mode – Ένας από την ομάδα είναι προδότης με κρυφή ατζέντα. Αυτό το mode μπορεί να παιχτεί σε οποιοδήποτε από τα 2 βασικά mode σε ομάδες των 3, 4 ή 5 ατόμων.

Παίχτες: 1-5

Δημιουργοί /συγγραφείς παιχνιδιού: Othem – Rizlow.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΡΔΙΑΣ Ή ΕΠΙΛΗΨΙΑΣ Ή ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΑΝΕΤΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΜΑ.

Προτεινόμενες ηλικίες παικτών: