“ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΟΛΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΗΤΑΝ Η ΣΚΕΨΗ, Ο ΝΟΥΣ, Η ΘΕΛΗΣΗ. ΑΟΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΝΟΗΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΝ ΟΛΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ. ΕΤΣΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.

universe-2

ΚΑΙ ΟΣΟ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΝΑ, ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑΞΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΖΩΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Η ΖΩΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΝΟΥ, ΩΣ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΠΙΟΝΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ. ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ, ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥς ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΜΙΑ ΑΥΡΑ ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ, ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ.

rizlow-2

 

 

 

 

RIZLOW ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΟΡΦΗ ΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ, ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΛΑΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ.

 

othemm-1

 

 

 

 

 

OTHEMM ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΑΥΤΟΥ ΕΔΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Απο ΨΗΛΑ, ΣαΝ ΑΓΓΕΛΟΣ ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ, ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΡΦΗ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.

 

 

 

 

Αυτοί είναι οι δυο που καταγράφουν όλα όσα γίνονται από τη δική τους σκοπιά, γιατί είναι ίσοι στη δύναμη και τη φαντασία, αλλά με ξεχωριστό νου και θέληση, χωρίς να παραλείψουν τίποτα, γιατί τίποτα δεν πρέπει να ξεχαστεί.

chess-game-1